فیسبوک از جمله شبکههایی است که متخصصان روانشناس ورزیده و آماده اسرائیلی آنها را اداره میکنند، تا جوانان جهان سوم و به خصوص جوانان ساکن کشورهای درگیر در بحران اعراب و اسرائیل و همچنین جوانان آمریکای لاتین را به دام اندازند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدتی ست جنگ آغاز شده....تو در کدامین جبهه ای؟؟؟؟
ه گزارش خبرنگار مرکز بررسی جرائم سازمان یافته، به نقل از جوان آنلاین، در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برخی جریان ها با تکیه بر همین رسانه های نوین تبلیغات انتخاباتی و حتی آشوب های خیابانی را سامان دادند.
در همین راستا می کوشیم تا عملکرد رسانههای جدید در تحولات انتخابات ریاستجمهوری ایران را که موضوع اجلاسها و پژوهشهای مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی در کشورهای غربی است مورد بررسی و بازبینی قراردهد.
در آغاز دوران رشد چشمگیر اینترنت و افزایش تصاعدی محتوا در آن، والدین آمریکایی تحت تاثیر چند مورد منتشر شده در رسانه های بزرگ، از دسترسی فرزندانشان به اینترنت به هراس افتادند و فشاری را آغاز کردند که منجر به تصویب “قانون نزاکت ارتباطات” Communications Decency Act در کنگره آمریکا شد. این قانون، فیلتر و مسدود ساختن محتویات “غیر اخلاقی” را مجاز دانسته است.
![فیلترینگ و کنترل اینترنت در جهان 1](http://img.tebyan.net/big/1389/09/9541062526123922121411112167217144116252183.jpg)
بدنبال تصویب این قانون، شرکت های سازنده نرم افزارهای امنیتی برای رایانه ها و شبکه ها، برنامه های فیلترینگی را عرضه کردند که یا در مبدا خدمات اینترنتی یعنی شرکت های “رسا” ISP و یا بصورت مجزا توسط شرکت ها یا کاربران عادی بر روی رایانه ها نصب می شوند.
بسیاری از شرکت های تولیدکننده برنامه های امنیتی تمایل ندارند برنامه هایشان را تحت عنوان “سانسور افزار” Censorware معرفی کنند. با توجه به جنبه منفی این عنوان، آنها عناوینی چون فیلترینگ را ترجیح می دهند. سانسور افزارها می توانند با یافتن کلماتی خاص در یک آدرس اینترنتی دسترسی به آن سایت را مسدود کنند یا حتی در نمونه های پیشرفته تر، محتوای سایت ها را نیز برای یافتن کلید واژه ها و تصاویر تعیین شده کاوش نمایند. البته هم اکنون برخی نرم افزار ها با عنوان detection porn در بازار وجود دارد که ضمن تشخیص محتوای مستجن به فیلتر نمودن آنها اقدام می نماید.
با این حال کمتر کسی به جزئیات این پدیده همه گیر توجه داشته و همه آن را به عنوان ابزاری برای رفع نیازهای خود می بینند. نیروهای شکل دهنده اینترنت، وسعت آن، احتمال تکامل اینترنت به منظور شکل گیری ذهنی مستقل و...از سوالات ساده ای است که کمتر کسی به آن توجه دارد. به همین دلیل سایت علمی نیوساینتیست با طرح سوالاتی ساده در رابطه با این پدیده جهانی در یافتن پاسخ هایی برای این سوالات تلاش کرده است.
مثلا خوشحالین میرین تو انترنت کسی هم کاری به کارتون نداره.یک فیلتر شکن یا vpn هم دارین همه حا میرین..نه عزیزم من اینطور نیست
..چشمایی جستحوگر هر حرکت شما رو ثبت می کنند...کافیه برین تو گوگل وsearch history رئ نگاه کنی..اصلا میدونی گوگل قرار داد چند میلیاردی بسته که کلمات کلیدی سرویسهای حاسوسی غرب مثل CIA و FBI و NSA رو بگیره و آی پی شماره تلفن مکانو واستشون بفرسته
...ببینی کجاها رفتی..ایمیلت تو کدوم سروره...اصلا همین هاست سروز ایرانی کجاست؟؟؟آمریکا و اروپا..این اینترنتیه کة اونا بوجود آوردن و کنترلشو هم دارند...نکنه کودتای فیس بوک توئیتری اخیر یادته رفته..همین پروژه آژاکس 2 رو میگم..نو این سری مقالات سعی میکنم پرده از راز مخوف اینترنت بر دارم